Contact

Het is mogelijk om contact met ons op te nemen via de onderstaande contactgegevens.

Natuurlijk is het ook mogelijk om per e-mail contact op te nemen.

  • Voor pedagogische vragen: vragen over leerlingen, pedagogisch beleidsmatige zaken en personeel ; sollicitaties: Joris Evens / pedagogisch directeur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • Voor administratieve vragen: inschrijvingen, middagtoezicht : Hanne Christens/ administratief directeur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • Voor administratieve of overige vragen: Dirk Vanseggelen/ administratief directeur ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Gegevens van onze zorgleerkrachten: (wij hebben een zorgleerkracht in onze kleuterschool en per graad een zorgleerkracht in de lagere school) De leerkracht blijft het eerste aanspreekpunt, maar via onderstaande mailadressen kan u ook rechtstreeks contact opnemen met de zorgleerkracht.

Kleuterschool: Juf Karlien Aerts: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lagere school:

  • 1ste graad (1ste en 2de leerjaar) juf Marit Sleurs: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  • 2de graad (3de en 4de leerjaar) juf Hanne Daniëls: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 3de graad (5de en 6de leerjaar) juf Tine Donckers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Onze vestigingsplaatsen

  • Vloeterstraat+Lindepaadje (Centrum)
    Tel. : 011 / 64 26 41= algemeen telefoonnummer van de school