Nieuws van de Linde

Featured

Spinnen onderzoeken in 2LA

Leerlingen van 2LA haalden gisteren hun vergrootglas boven om de spinnen grondig te onderzoeken!

Foto.jpeg

Featured

Muzische in 3LB

In klas 3LB werd er afgelopen vrijdag een lied rond 'halloween' geoefend. Dit was een griezelige namiddag vol expressie! 

 

Featured

Verkeerspark 5LD

Veilig verkeer dragen we in onze school hoog in het vaandel. Doorheen het schooljaar krijgen de leerlingen regelmatig les over de verschillende thema's, maar ook praktijk vinden we zeker zo belangrijk. In het kader daarvan trokken onze leerlingen van de derde graad naar het verkeerspark. Hier werden tal van aspecten van veilig verkeer ingeoefend. 

Foto.jpeg

Featured

Kundabuffis schatkamer

Enkele klassen van onze school trokken naar de voorstelling 'Kundabuffis schatkamer'. Een kleurrijke wereldtentoonstelling met verhalen, muziekinstrumenten en voorwerpen uit de vier windstreken in een werelds decor. 

Foto.jpeg

 

Featured

2LA zoekt de zwam!

Ook de kinderen van juf Lindsy gingen in de natuur op zoek naar paddenstoelen en ontdekten de geuren, kleuren, vormen en het belang van de zwammen. Onderweg ontmoetten ze allerlei bosbewoners die hen wegwijs maakten in de wondere wereld der zwammen. 

Foto.jpeg

Featured

Werelddierendag

In het tweede leerjaar kwamen in kader van Werelddierendag enkele diertjes op bezoek in de Pastorijtuin. De kinderen vonden het helemaal geweldig! 

Foto.jpeg

Featured

Hoekenwerk in 1LB

Onze leerlingen van 1LB krijgen regelmatig een hoekenwerk voorgeschoteld waar tal van inhouden worden verwerkt. Hier kan je enkele foto's terugvinden. 

Foto.jpeg

Featured

Op bezoek in de dierenwinkel

Onze kleuters van 2KB en 2KD trokken afgelopen week naar de dierenwinkel, Tom&Co. Dit in het kader van hun thema 'dieren' dat momenteel in de klas aan bod komt. 

Onze kleuters zijn hier heel hartelijk ontvangen waarvoor onze dank! 

Featured

2LB zoekt de zwam!

 

 

De kinderen van 2LB gingen in de natuur op zoek naar paddenstoelen en ontdekten de geuren, kleuren, vormen en het belang van de zwammen. Onderweg ontmoetten ze allerlei bosbewoners die hen wegwijs maakten in de wondere wereld der zwammen. 

Foto.jpeg

Featured

Kleuterreceptie

Onze oudste kleuters hebben afgelopen maandag hun kleuterdiploma in ontvangst mogen nemen na het opvoeren van een leuke show voor zowel ouders als leerkrachten. Ook voor juf Els was dit een bijzonder moment, want zij kan vanaf volgende week van haar pensioen gaan genieten.

We wensen onze kleuters allemaal veel succes in de lagere school en juf Els een welverdiend pensioen! 

Fototoestel.jpeg