BRILJANTEN medaille Verkeer op School!

We kregen gisteren het fijne nieuws dat we voor het derde jaar op rij een medaille in ontvangst mogen nemen voor onze acties binnen het project verkeer op school. Na twee jaar een gouden medaille te hebben ontvangen, mogen we nu pronken met een briljanten medaille verkeer op school 2023! Hier zijn we terecht trots op en we streven ernaar om de verkeersveiligheid van onze kinderen ook de komende jaren zoveel mogelijk te blijven stimuleren. 

Stopmotion 6e leerjaar

In deze derde trimester staat verkeer extra in de kijker. Onze voetgangers en fietsers laten zich van hun beste kant zien tijdens de behendigheidsparcours op de speelplaats, maar ook in het echte verkeer. Dat het dragen van een fietshelm een belangrijk aandachtspunt is voor de veiligheid van de fietsers, willen ook enkele leerlingen van het zesde leerjaar aantonen met deze zelfgemaakte stop motion video's in kader van 'veilig verkeer'. 

 

 

Studiereis Antwerpen

Vrijdagochtend vertrok voor onze vierdeklassers de treinreis richting Antwerpen. Een dag lang kregen ze de mooiste plekjes van de stad voorgeschoteld en dat onder een stralend zonnetje. 

klik hier voor link naar de foto's 

Eerste communie

Vandaag stonden onze leerlingen die hun eerste communie deden te blinken! We wensen hen allemaal een dikke proficiat en nog een mooie dag.
  

Halve finalisten in De Linde

Elk jaar nemen onze klassen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar deel aan de Whizzkids wedstrijd net als meer dan 2000 andere scholen. In deze wedstrijd moeten onze leerlingen hun beste ICT-vaardigheden inzetten om de vele vragen te beantwoorden onder toeziend oog van hun coach, de klasleerkracht. 
Afgelopen vrijdag kregen we bezoek van twee medewerkers van Whizzkids die aan onze halve finalisten een diploma en prijzenpakket kwamen uitdelen. 
Een knappe prestatie van al onze leerlingen! 

Klik hier voor foto's van de halve finalisten van De Linde! 

Lentewandeling eerste leerjaar

Onze leerlingen van het eerste leerjaar trokken deze week met juffen en meester op pad om de lente te ontdekken. Met een opdrachtkaart in de hand trokken ze de omgeving in. 

Hier kan je meer foto's bekijken. 

Afsluiting Namasté Nepal

Deze voormiddag kregen we bezoek van de vrijwilligers van Namasté Nepal. De werkgroep PAG trommelde iedereen op na de speeltijd voor het overhandigen van de cheque met het ingezamelde geld. 

Onze leerlingen hebben met de sponsorloop van 28 april een mooi bedrag van €7322,55 ingezameld. Dit geld zal gebruikt worden voor drie scholen in Nepal verder te ondersteunen. Prachtig bedrag als je weet dat een gemiddeld weekloon in Nepal slechts €2,50 is. 

Voor meer foto's klik hier

 

Wandelchallenge Immaculata

De leerlingen van 6LB trokken dinsdagnamiddag naar Immaculata. Bij WO en godsdienst hebben ze het gehad over vrijwilligerswerk en engagement. Daarom hebben ze zich geëngageerd om deel te nemen aan de wandelchallenge bij Immaculata. Onze leerlingen hebben er vast en zeker een warm gevoel aan over gehouden. 

Voor meer foto's klik hier

Buitenlesdag 2023

Op Buitenlesdag roept MOS, Milieuzorg Op School, alle leerkrachten op om buiten les te geven. Hier gingen onze leerkrachten maar al te graag op in. Ook voor de kinderen was dit weer een leuk en leerrijk moment! 

 Klik hier voor meer foto's

Sponsorloop voor Nepal

Vrijdag 28 april hebben onze leerlingen van de lagere school hun beste beentje voorgezet ten voordelen van het project 'Namasté Nepal'. 

Onder toeziend oog van de supporters gaven ze het beste van zichzelf. 

Volgende week wordt het ingezamelde bedrag bekend gemaakt. 

Klik hier voor meer foto's