Featured

Informatiemail vanuit de directie

Beste ouders,

Volgende week woensdag 1 september starten wij een nieuw schooljaar. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een deugddoende vakantie. Om goed te kunnen starten geven we hieronder enkele aandachtspunten weer:
- Vanaf morgen (dinsdag 24/8) om 12u staan de klaslijsten op onze website. (www.delinde-pelt.be)
- De ouders en de kleuters en de ouders en de leerlingen van het eerste leerjaar worden maandagavond 30/8 uitgenodigd voor een kennismakingsmoment. Zij ontvingen hiervoor vandaag een uitnodiging.
- Omwille van de gunstige coronacijfers worden de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar niet langer verplicht om een mondmasker te dragen. De leerkrachten mogen ook zonder mondmasker lesgeven. Enkel in situaties in het lager onderwijs waarbij de afstand niet bewaard kan blijven, dienen de leerkrachten een mondmasker te dragen. Uiteraard blijft iedereen vrij (leerlingen +leerkrachten) om toch een mondmasker te dragen.
Ouders dienen nog steeds een mondmasker te dragen op het schoolterrein. Vanaf 1 september mogen de ouders van de kleuters hun kinderen terug komen ophalen aan het klaslokaal.(=dezelfde regeling als voor corona)
-Onze eetzalen gaan terug gebruikt worden. Men kan ook terug drank bestellen via de school.
-Op 1 september worden de kleuters en het eerste leerjaar om 8u45 verwacht in de Vloeterstraat en de leerlingen van het tweede tot en met het zesde leerjaar in 't Lindepaadje.
 
* Door omstandigheden buiten onze wil om, kan het zijn dat dit bericht niet iedere mailbox bereikt. Dit probleem ligt bij Google en kan niet door ons worden opgelost. We weten dat ouders zelf What'sApp groepjes beheren. Mogelijk kan daar even aangegeven worden dat dit bericht is verstuurd. Wij plaatsen alvast dit bericht ook op de website zodat daar naar toe kan verwezen worden.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Namens de directie het team van De Linde.